Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mónica Oltra ha visitat La Pobla de Vallbona per a la presentació del nou Centre de Dia


El Pla Convivint de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives destinarà 1,4 milions d’euros per a la construcció del Centre de Dia La Rascanya que atendrà a 80 usuaris.

L’alcalde i la regidora de dependència han acompanyat a la vicepresidenta en una trobada amb les treballadores municipals de serveis socials i han visitat el centre ocupacional i d’atenció primerenca, així com els terrenys on es construiran les noves instal·lacions.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat amb la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, i el director general d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, les inversions per al nou Centre de Dia La Rascanya en el municipi que anirà destinat a persones majors i tindrà capacitat per a 80 usuaris.

La vicepresidenta, Mónica Oltra, ha explicat que el Pla Convivint és un recurs per a persones majors que donarà “un servei de proximitat” al municipi i a la comarca. La conselleria finança la totalitat de les obres amb un pressupost d’1.427.643 euros i delegarà la competència de construcció a l’ajuntament. Enguany està prevista la finalització del projecte d’execució de l’obra que començarà en 2022.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia ha destacat la importància de comptar amb un bon equip i de que la Pobla dispose d’un Centre de Dia per la necessitat i la demanda social del municipi . 

Oltra també ha mantingut una trobada amb les treballadores de serveis socials per a poder intercanviar impressions sobre les necessitats i atendre les seues peticions en l’atenció als usuaris.

La Pobla ha anat multiplicat, des de 2015, els seus serveis socials bàsics, tant en recursos humans, passant de 4 a 14 persones, com en infraestructures, amb un Centre Ocupacional, el Centre d’Estimulació Primerenca, el Servei d’Ajuda a domicili per a la dependència, o el programa per a la intervenció directa i individualitza amb adults amb patologies mentals greus, posat en marxa aquest mes de juliol.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, i la regidora de dependència, Beatriu Palmero, han acompanyat la vicepresidenta a l’espai on es construirà el nou Centre de Dia La Rascanya. La regidora ha destacat que estes instal·lacions que permetran a la gent major de la Pobla obtindre “un servei de qualitat prop del seu entorn familiar”.

La vicepresidenta ha agraït “enormement” la col·laboració de l’ajuntament i ha assenyalat la importància de la “cooperació entre institucions” per a la construcció del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials “com la quarta pota de l’estat de benestar”.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon