Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les 35 noves places d'aparcament a Serra ja estan disponibles

Hui s’obrin al públic les dos noves zones d’aparcament que l’Ajuntament de Serra ha construït en la zona de Baix la Torre, a la travessia de Sant Francesc. Les obres s’han pogut dur endavant gràcies al fet que el consistori arribara a un acord amb els particulars d’estos solars per poder augmentar el número d’aparcaments al nucli urbà.

La construcció d’estos dos solars al costat del CEIP Sant Josep de 333 i 562 metres respectivament, i de 35 places que són gratuïtes ja són una realitat i ja pot ser utilitzat pel veïnat i visitants. Les noves zones alleujaran en part la falta de places d’aparcament al nucli urbà. Les obres, amb un pressupost de 38.761,54 € les ha dut a terme una empresa de la localitat.

En paraules de l’alcaldessa, Alicia Tusón “Donem resposta a les necessitats d’aparcament del municipi. Continuem treballant pel benestar de totes i tots”. Tusón remarca que “en breu començaran les obres per adequar l’aparcament del soterrani de la plaça de la S.M. La Primitiva de Serra per a ficar-lo a disposició de la ciutadania i afavorir i potenciar el comerç local”.

L’Ajuntament de Serra continua estudiant més solars al municipi que siguen susceptibles de convertir-se en aparcament i intentar així donar un millor servei a la ciutadania, en un municipi on l’aparcament és escàs.










Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :