Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana crea una nova línia d'ajudes per als esportistes del municipi

 L'Ajuntament invertirà un total de 77.000 euros per a subvencionar clubs locals i esportistes de base i d'elit.

L'Ajuntament de l'Eliana ha publicat les bases de les subvencions a entitats esportives i esportistes individuals per la seua participació en competicions, així com per l'organització d'esdeveniments l'any 2021. L'objectiu d'aquesta nova línia pública d'ajudes, dotada amb 77.000 euros, és fomentar la pràctica fisicoesportiva i l'ocupació de l'oci en el municipi.

Les ajudes, que s'atorgaran en règim de concurrència competitiva, comprenen dues línies d'actuació. La primera es refereix a les competicions i a qualsevol despesa derivada de la participació dels esportistes individuals o per equips, en competicions, oficials o no oficials, de qualsevol àmbit en la temporada 2020/2021. La segona línia estarà destinada a subvencionar esdeveniments i activitats esportives i a les despeses derivades de la seua organització i desenvolupament durant aquesta mateixa temporada.

El termini per a sol·licitar-les estarà obert del dilluns 12 al dissabte 31 de juliol. Les sol·licituds i la documentació justificativa es presentarà en els serveis administratius del Poliesportiu Municipal o a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Les persones o entitats interessades a consultar les bases i la convocatòria poden fer-ho en l'apartat de subvencions del web municipal.

Tal com ha explicat la regidora de Política Esportiva, Concha Montaner, aquesta nova línia impulsarà també la realització d'activitats esportives en el municipi, promocionarà l'esport federat de les entitats esportives de base i “farà costat als grans i nombrosos esportistes d'elit que tenim a l'Eliana”.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal