Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera crea l'Oficina del Llaurador


  •   L'objectiu d'aquest espai és fer costat als agricultors i continuar fomentant l'agricultura en el municipi.
  •   L'oficina estarà oberta a partir del dimecres 4 d'agost en horari de 09:00h a 13:00h en l'edifici de la Policia Local.

Fomentar l'agricultura i recolzar als agricultors del municipi són els grans objectius de la regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Bétera que està treballant en un pla de suport a aquest col·lectiu tan essencial en una població de gran arrelament agrícola com és Bétera.

"Les nostres terres tenen un pes fonamental en l'economia local del nostre municipi, és un dels nostres compromisos amb els nostres veïns i veïnes dedicats al camp. Amb la creació d'aquesta oficina sumem una eina més per a secundar-los i ajudar-los", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera i regidora d'Agricultura, Elia Verdevío.

Els serveis d'atenció que ofereix aquest nou espai se centren en donar informació i assessorament en ajudes i subvencions de l'àmbit agrari i agroalimentari. Al seu torn, es donaran serveis de divulgació, informació i comunicació de temes d'interés relacionats amb l'agricultura i l'agroalimentació. Al seu torn, també oferirà assistència tècnica al Consistori referent a la creació d'ordenances municipals relacionades amb l'Agricultura i el medi rural a Bétera.

La posada en marxa d'aquesta oficina estratègica per a la reactivació agrària del terme municipal atendrà els agricultors tots els dimecres en horari de 09:00h a 13:00h. L'oficina estarà obert al públic, tal com ha indicat la regidora d'Agricultura, "a partir del dimecres 4 d'agost i serà un espai dedicat a la nostra agricultura, a posar en valor la nostra terra i a reactivar el sector agrícola".

A més amb la intenció de generar un context adequat per a la dinamització de l'agricultura, l'oficina, situada en l'edifici de la Policia Local de Bétera, realitzarà xarrades divulgatives d'interés per als nostres agricultors.

D'altra banda, baix la denominació "El Dia de Parlar del Camp", aquest espai també realitzarà diverses jornades i tallers de dinamització de l'agricultura per a la seua millora. La regidora d'Agricultura, ha indicat que "aquests tallers tractaran temes d'actualitat i d'interés per al debat i el diàleg constructiu gràcies a la participació dels assistents".

Entre els temes sobre els quals versaran aquestes jornades es treballen àmbits com el model d'explotació agrícola sostenible cap a la nova PAC o estructures agràries enfocades a millorar l'agricultura del municipi, entre altres temàtiques.

Xarrada informativa

La primera acció d'aquest Pla de Suport se centra en una xarrada informativa sobre "El Cotonet de Sud-àfrica" que tindrà lloc dimecres que ve dia 28 a partir de les 18:30h a la Casa de la Cultura.

"És fonamental que els nostres agricultors tinguen accés a la informació i siguen coneixedors de la situació per a entre tots donar la millor de les solucions al dia a dia dels nostres camps", ha manifestat Elia Verdevío.

Camps prop del Carraixet


 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon