Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Policia Local de L'Eliana deté a sis persones que estaven robant en un habitatge

La detenció es va produir gràcies a la crida d'avís d'un veí.

La Policia Local de l'Eliana va detindre anit a sis persones que es trobaven robant a l'interior d'un habitatge del barri d’Entrepins. Prop de les 22.00 hores, es va rebre una crida d'un veí de la zona que havia escoltat colps a l'interior d'aquest habitatge, la qual cosa va alçar les seues sospites.

Agents de la Policia Local es van personar en el domicili i van poder comprovar que s'havien forçat les portes d'accés. A l'interior es trobaven sis persones, tots homes, que van ser detinguts i traslladats a les dependències policials, on van romandre en custòdia fins que van ser recollits per un furgó de la Guàrdia Civil.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, ha felicitat els agents i s'ha mostrat molt satisfet per aquesta acció policial que va ser “ràpida i eficaç, una vegada més gràcies a la col·laboració ciutadana”. Zamora va tornar a insistir en el fet que la ciutadania cobra un gran protagonisme en aquesta mena de casos, evitant la comissió de delictes tal com va ocórrer recentment quan la Policia Local va evitar l'ocupació d'un habitatge en el municipi.

El telèfon de la Policia Local és el 96 274 07 01 i els agents estan vigilants a qualsevol hora i tots els dies de l'any per a previndre accions delictives. Qualsevol veí o veïna de la localitat pot requerir-los davant la més mínima sospita que s'estiga cometent un delicte. 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon