Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona posa en marxa un Pla Social d’Ocupació amb 200.000 euros

El Pla Reiniciem la Pobla destinarà un total de 600.000 euros en tres fases per a  l’impuls econòmic i l’ocupació en el municipi.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona aprova un Pla Social d’Ocupació de 200.000 euros per a persones aturades. Es tracta d’una iniciativa per pal·liar es efectes de la pandèmia sobre l’economia i l’ocupació i permetrà contractar 19 persones durant un termini de 5 mesos.

Les contractacions es faran en diferents categories que inclouen des de repartidors a domicili per a donar suport al comerç local, personal per a l’aplicació de mesures contra la Covid19 de suport a l’àrea de cultura i serveis socials, un arquitecte i personal per al departament de serveis municipals.

L’objectiu del pla és crear ocupació amb criteris socials i per això es prioritzarà la contractació de desocupats de llarga duració, persones amb familiars al seu càrrec o que hagen tingut pocs ingressos durant 2020. De la mateixa manera es realitzaran accions positives en la contractació de dones, sobretot aquelles que han patit situacions de violència de gènere, i de persones en risc de vulnerabilitat acreditada.

El Pla Reiniciem la Pobla inclou 600.000 euros per a l’impuls de l’economia

Este Pla Social d’Ocupació és el primer dels tres paquets d’ajudes que formen part del Programa Reiniciem La Pobla. Es tracta d’un pla d’ajudes finançat íntegrament amb fons municipals de suport econòmic i social dotat amb 600.000 euros i que inclou la contractació de personal de manera directa per part de l’Ajuntament, ajudes a la contractació en empreses i ajudes econòmiques a autònoms i xicotetes empreses.

Des del govern municipal s’ha destacat que este pla es possible gràcies a les xifres econòmiques positives obtingudes per l’ajuntament en 2020 i que ara permeten fer una inversió tan important. A esta xifra se suma el més de mig milió d’euros del pla  Parèntesi conjunt entre Generalitat, Diputació i Ajuntament.

En total, a la Pobla de Vallbona es destinen més d’1.100.000 euros de fons públics a la creació directa de llocs de treball i al suport d’autònoms i xicotetes empresesPublicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal