Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria col·labora amb la Federació de Salut Mental de la CV, un Conveni marca les pràctiques i projectes conjunts

PRISMA es compromet al costat de la Federació a posar en marxa activitats conjuntes 

La Mancomunitat Camp de Túria ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació de Salut Mental de la Comunitat Valenciana. En concret, el programa PRISMA es compromet a establir línies d'actuació conjunta amb la Federació i a posar en pràctica projectes de col·laboració entre totes dues entitats. L'acte va comptar amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda; del director de PRISMA, Paco Jareño; de la directora de la Federació de Salut Mental de la Comunitat Valenciana, Rosa María Bayarri Romar; i la secretària de la Federació, Llum Moral.

PRISMA és un Programa de Rehabilitació Psicosocial per a persones amb Malaltia Mental de la Mancomunitat Camp de Túria, dirigit a persones amb algun diagnòstic amb malaltia mental crònica que pertanga als 17 municipis que la conformen. En l'actualitat, existeixen quatre ubicacions del programa a Bétera, La Pobla de Vallbona, Vilamarxant i Riba-roja de Túria. L'objectiu és ampliar a dos nous municipis el servei.

“Continuem treballant per a millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes de Camp de Túria. Nous convenis com aquest ens acosten a millorar la prestació de serveis, posant sempre en el centre de les nostres accions a les persones”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

El conveni de col·laboració entre la Federació i la Mancomunitat estableix la col·laboració conjunta i activa de les entitats participants per a garantir millor el respecte dels drets de les persones amb problemes de salut mental i, especialment, la protecció de la seua imatge social, sent necessari dur a terme mesures que impulsen la cooperació intersectorial entre els principals implicats en l'atenció i suport, així com en la protecció dels drets d'aquestes persones.

En aquest sentit, el document signat estableix que l'objecte del mateix és establir la posada en marxa d'activitats conjuntes que contribuïsquen a una major implantació entre totes dues entitats en el desenvolupament de les seues finalitats. La Mancomunitat Camp de Túria i la Federació es comprometen a col·laborar conjuntament en accions o activitats encaminades a complir les finalitats que ambdues tinguen en comú. 

Per això, tant la Mancomunitat Camp de Túria, a través del seu Programa PRISMA Salut Mental i la Federació pretenen aconseguir una major col·laboració entre totes dues institucions que repercutisca en la millora dels seus serveis i prestacions mitjançant la posada en marxa d'activitats conjuntes.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon