Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El veí de serra Héctor Catalá participarà al Jocs Paralímpics de Tòkio

  El municipi li desitja molta sort.

Per primera vegada en la història, Serra tindrà un veí a les Olimpíades. El paratrialtleta i Campió del Món 2019, Héctor Catalá, participarà en els Jocs Paralímpics de Tókio 2021. Per aquest motiu ahir va ser rebut a la Casa Consistorial per l’alcaldessa, Alicia Tusón i els regidors d’Esports, Inma Bartual y Carlos Montalbán en un acte senzill i sense públic a causa del protocol covid que segueixen els esportistes.

“Volem desitjar a Héctor tota la sort de part de totes i tots. Estem amb ell i segur que deixarà el pavelló ben alt” manifesta l’alcaldessa de Serra qui diu “Ens haguera agradat celebrar aquest acte d’altra manera, però les circumstàncies són les que són.” Alicia Tusón també va voler recalcar que “Héctor és un exemple a seguir. Representa els valors de l’esforç, la constància i el treball.”

Alcaldessa i regidors li va fer entrega al para triatleta d’una bandera amb l’escut de Serra i els anells paralímpics i un medaller per a un veí que se sent orgullós del lloc que l’ha vist nàixer i que sempre li ha donat suport, des de l’inici de la seua carrera com esportista d’elit.

Héctor Català competirà a Tòkio 2021 la matinada del 28 d’agost en la modalitat de para triatló. El veí d’aquest poble al cor de la Calderona que és sent “més de Serra que el Castell” en les seues pròpies paraules, pateix una malaltia degenerativa que li va minvant la visió.

Catalá competirà juntament amb el seu guia Gustavo Rodríguez en uns jocs paralímpics en què pot fer història.  





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon