Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant envia a la Conselleria la primera maqueta de la residència per a persones majors


Després d'este primer pas, la Conselleria dirigida per Mónica Oltra ha d'analitzar la proposta per a poder continuar avançant en el projecte presentat. De fet, quan s'obtinga el vistiplau per part de la Generalitat, el Consistori començaria la redacció del projecte per a la seua posterior execució.

Així mateix, des de l'Ajuntament es treballaria a adaptar l'ús del sòl de la parcel·la, situada davant de l'Institut, on se situaria el nou centre dirigit a les persones majors de Vilamarxant.

Héctor Troyano, alcalde de Vilamarxant, ha indicat que este és "un primer pas per a complir etapes de cara a la construcció del que serà la residència per a les nostres veïnes i veïns de major edat".

D'altra banda, Elena Cortell, regidora de Serveis Socials, ha explicat que des de l'Ajuntament "continuem treballant per a aconseguir l'objectiu de donar resposta a les necessitats dels ancians del nostre poble"


.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon