Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant envia a la Conselleria la primera maqueta de la residència per a persones majors


Després d'este primer pas, la Conselleria dirigida per Mónica Oltra ha d'analitzar la proposta per a poder continuar avançant en el projecte presentat. De fet, quan s'obtinga el vistiplau per part de la Generalitat, el Consistori començaria la redacció del projecte per a la seua posterior execució.

Així mateix, des de l'Ajuntament es treballaria a adaptar l'ús del sòl de la parcel·la, situada davant de l'Institut, on se situaria el nou centre dirigit a les persones majors de Vilamarxant.

Héctor Troyano, alcalde de Vilamarxant, ha indicat que este és "un primer pas per a complir etapes de cara a la construcció del que serà la residència per a les nostres veïnes i veïns de major edat".

D'altra banda, Elena Cortell, regidora de Serveis Socials, ha explicat que des de l'Ajuntament "continuem treballant per a aconseguir l'objectiu de donar resposta a les necessitats dels ancians del nostre poble"


.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon