Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria avança els treballs de neteja de cunetes en pistes i camins rurals



L'Ajuntament de Llíria ha iniciat amb més antelació de l'habitual els treballs de neteja de cunetes en pistes i camins rurals, i que està previst que es prolonguen fins a finals del mes de juliol, per a poder culminar completament el condicionament de la xarxa. Estes labors, que inclouen el desbrossament, sega, poda i recollida de restes vegetals, s'han avançat al mes de juny degut a la gran acumulació de mala herba en diferents vials del municipi.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, això es deu "a una primavera inusualment plujosa, que ha propiciat el creixement desmesurat de matolls i herbes". Per això, la Brigada Municipal de Camins Rurals ha establit un pla de treball avançat i ja ha començat a desenvolupar la feina de casa en diferents punts del municipi, començant per les pistes principals i els camins més concorreguts.

Així mateix, s'ha fet una neteja de seguretat preventiva en els marges de vials limítrofs al nucli urbà, a més de la comunicació a les persones propietàries de parcel·les, mitjançant un bàndol públic, instant que mantinguen els seus terrenys nets i sense matolls.

A més, des de la Regidoria de Mobilitat s'ha demanat la implicació ciutadana perquè l'esforç municipal que s'està duent a terme tant en l'arranjament dels camins, com ara en la reparació, condicionament i neteja de les cunetes, "no caiga en sac trencat i servisca per a evitar incendis fortuïts de cara a l'estiu en parcel·les que actualment es troben abandonades", ha apuntat Paco García.

"Estes actuacions es realitzen de manera recurrent tots els anys, amb la finalitat d'evitar contratemps humans i materials, per l'escassa visibilitat per a conductors i vianants que provoquen estes restes vegetals", ha recordat l'edil.



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon