Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'obri a l'Eliana el termini per a sol·licitar les ajudes municipals al lloguer jove, fins al 19 de juliol

Les i els joves de l'Eliana emancipats, d'entre 18 i 35 anys, poden presentar la seua sol·licitud fins al 19 de juliol.

Des d'aquest dilluns, 21 de juny, està obert el termini per a sol·licitar la subvenció de lloguer jove 2021. Com a novetat, enguany s'ha creat un tràmit en la Seu Electrònica per a facilitar la gestió a les persones interessades, on a més podran consultar les Bases de la convocatòria.

El termini de presentació d'instàncies estarà obert fins al pròxim 19 de juliol i, com en altres anys, aquesta convocatòria està dirigida a joves de l'Eliana d'entre 18 i 35 anys. Enguany, a més, l'Ajuntament ha incrementat l'aportació de 600 a 720 euros a l'any, amb l'objectiu de possibilitar, en millors condicions econòmiques, l'emancipació juvenil. Tot això perquè aquest sector de la població que tinga una renda més baixa puga accedir a un habitatge assequible en la localitat.

Les sol·licituds es podran presentar en el Centre Sociocultural, a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament o a través de qualsevol de les formes establides en la llei. Les persones interessades a rebre més informació poden escriure al correu electrònic subvencions@leliana.es o cridar al telèfon 96 275 80 30 i marcar l'extensió 502, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

L'edil de Polítiques de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha destacat que aquestes ajudes complementen les de la Generalitat Valenciana i permeten arribar a més població en augmentar el IPREM fins al 3,5. ‘Aquesta és una acció més dins de les polítiques de joventut i habitatge digne i que se suma a la recent creació d'un parc públic d'habitatges, que permet el conveni signat amb la Conselleria’, ha recordat.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon