Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve aprova les bases de la segona convocatòria de les Ajudes Parèntesi

En aquesta convocatòria s’amplia el ventall d’activitats econòmiques

Hui, 30 de juny, el ple municipal de Sant Antoni de Benaixeve ha aprovat les bases reguladores de la segona convocatòria de les Ajudes Parèntesi, emmarcades en el Pla Resistir de la Generalitat. Les bases han sigut aprovades durant la sessió plenària amb els vots favorables de l'equip de govern -format per AISAB, PSPV-PSOE i Ciutadans- i dels partits de l'oposició PP i Vox; per part seua, Guanyem-SAB ha votat abstenció.

Aquesta segona remesa d'ajudes ha sigut impulsada per la Regidoria de Comerç i Impuls Local després d'haver conclòs el procediment de la primera fase, per la qual es van concedir 76.547 euros a autònoms i microempreses del municipi. Tots els beneficiaris de la primera fase ja han sigut notificats i en els pròxims dies l'ajuntament efectuarà el pagament d'aquestes ajudes.

Així, dels 188.575 euros que li van ser assignats al consistori a través del Pla Resistir, va quedar, per tant, un romanent de 112.028 euros. Aquest import es destinarà a la segona fase de les ajudes Parèntesi, a través d'un procediment pel qual l'àrea de Comerç i Impuls Local ampliarà el ventall d'activitats econòmiques beneficiàries.

Les Ajudes Parèntesi es van posar en marxa a principis d'este any com un pla d'ajudes directes a autònoms i microempreses locals davant el minvament d'ingressos provocat per la pandèmia. Amb aquesta segona fase de les ajudes i la incorporació de noves activitats a la convocatòria, “tractarem de recolzar a la major extensió possible del teixit productiu i econòmic de la nostra localitat”, assegura l'edil de l'àrea, Daniel Nieto.

Les noves activitats estaran contemplades en l'Annex I de les bases reguladores, que han sigut confeccionades prenent com a referència el text de la Fase I, però que hi introdueixen modificacions, clarificacions així com nous annexos (III, IV i V).

Després de la seua aprovació en el ple de hui, i una vegada publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), començarà el termini de 30 dies per a la tramitació de les sol·licituds de les persones i entitats interessades.

Si, una volta esgotada la segona fase, encara quedara un romanent, aquest es repartirà proporcionalment entre els beneficiaris de totes dues fases, la primera i la segona, fins a consumir la quantia màxima del Pla.

“En tal cas es notificaria als beneficiaris d'aquesta possibilitat, comunicant-los l'import corresponent i facilitant-los el model de sol·licitud oportú” ha conclòs Nieto.


 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon