Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’exposició de l’IVAJ “Exili il·lustrat” arriba a Sant Antoni de Benaixeve, del 14 al 19 de juny

La mostra podrà visitar-se a Sabjove del 14 al 19 de juny

Des de hui fins el pròxim 19 de juny, Sant Antoni de Benaixeve acollirà l'exposició itinerant “Exili il·lustrat”, una mostra emmarcada en el programa “M'importa. Educació en Valors” de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). L'exposició podrà visitar-se en Sabjove (C/Alcarava, 78) de 9.00 a 21.00 hores i dissabte de 10.00 a 14.00 hores.

“Exili Il·lustrat” es vincula amb la memòria democràtica, al mateix temps que convida a una reflexió sobre les persones refugiades en l'actualitat, que fugen de les guerres, la intolerància, les catàstrofes o la fam. Es tracta d'una galeria de 36 vides dibuixades per 36 il·lustradors i il·lustradores d’estils molt variats, que representen a personatges que van marxar a l'exili: Rafael Alberti, Manuel Azaña, Luis Buñuel, Clara Campoamor, Antonio Machado o Juan Negrín, entre altres.

Aquesta mostra ha sigut exposada en diferents municipis de la Comunitat Valenciana i sorgeix com a homenatge als més de 500.000 homes i dones, la majoria vides anònimes, que es van veure obligades a abandonar el territori espanyol en acabar la Guerra Civil.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon