Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana busca joves corresponsals "mediadors" que traslladen informació d'interés per la població juvenil

Les noves beques estaran dotades de 150 € i tenen com a objectiu formar persones mediadores que traslladen informació d'interés per a la població juvenil.

L'Ajuntament de l'Eliana ha obert aquest dimecres, 23 de juny, el termini per a participar en les Beques de Corresponsals Juvenils 2021. Aquesta nova línia de subvencions, en règim de concurrència competitiva, està dirigida a estudiants d'Educació Secundària i Batxiller de centres públics, privats i concertats de l'Eliana i dotada amb 1.800 euros.

Aquest programa pretén canalitzar, a través dels corresponsals juvenils, informació sobre convocatòries, recursos, beques, ajudes, viatges, carnets juvenils, etc. per a difondre entre els seus companys i companyes. En aquest sentit el Consistori busca a persones joves voluntàries, informadores, amb capacitat per a animar i promoure activitats, responsables, amb capacitat organitzativa i dinàmiques. En concret, les tasques que hauran de realitzar, entre altres, seran assistir a reunions d'informació, cursos de formació o atenció del Punt d'Informació Juvenil (PIJ) en els seus centres.

Per la seua part la Regidoria de Polítiques de Joventut dotarà als beneficiaris de recursos com a materials, informació, formació, assessorament tècnic i col·laboració. Cadascuna de les ajudes estarà dotada d'un total de 150 €.

Les persones interessades a participar en aquest programa han d'emplenar la sol·licitud i presentar-la a través de la Seu Electrònica o en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ), situat al costat de la Biblioteca, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El període de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 5 d'agost. Per a rebre més informació poden dirigir-se al correu electrònic joventut@leliana.es o en el telèfon 96 275 80 30 extensió 401.

L'alcalde, Salva Torrent, ha celebrat aquesta iniciativa que busca afavorir la participació de la població juvenil en les activitats i projectes realitzats per l'àrea de Joventut, dedicant-se a actuar com a mediadors o mediadores amb els seus iguals.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon