Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana comença a sancionar els incompliments de neteja de solars

Els primers expedients s'obrin després de l'expiració del termini anual per a la neteja de parcel·les i solars.

L'Ajuntament de l'Eliana comença a sancionar els incompliments de neteja de solars

• Els primers expedients s'obrin després de l'expiració del termini anual per a la neteja de parcel·les i solars.

L'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat aquest mes de juny la tramitació dels primers expedients sancionadors per incompliment de l'Ordenança Municipal Reguladora de les normes bàsiques de neteja i clos de parcel·les i solars. Tot això després d'expirar el termini anual que el nou reglament atorga a les persones propietàries per a efectuar la seua neteja obligatòria entre els mesos de març a maig.

Aquesta ordenança té com a objectiu evitar les conseqüències del descuit de les mínimes condicions d'ornament públic, seguretat i salubritat en els solars i terrenys envaïts per males herbes, insectes, residus o enderrocs.

L'incompliment d'aquesta obligació suposarà una infracció greu, i estarà sancionada amb una multa de fins a 1.500 euros. A més, encara que s'haguera realitzat l'obligatòria actuació anual, si la parcel·la o solar contravé en qualsevol moment les condicions indicades, es podrà igualment requerir a la persona propietària perquè procedisca a la seua neteja.

Cal recordar que la norma regula, així mateix, el manteniment de tots els elements vegetals que envaeixen la via pública i busca evitar també la presència i expansió del mosquit tigre en el municipi, en particular amb recomanacions concretes per a les piscines i basses privades que, per l'estancament d'aigua que suposen, presenten una alta probabilitat de convertir-se en un focus de cria.

L'edil d'Urbanisme, Vicente Zamora, ha recordat que l'objectiu del Consistori és acabar amb els problemes de salubritat i convivència que generen aquests espais. “Per això , volem insistir en la necessitat que els propietaris i propietàries de parcel·les i solars els mantinguen en les millors condicions possibles”, ha explicat. Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :