Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de la Pobla obri un segon termini per a les Ajudes Parèntesi

En aquesta segona convocatòria de les Ajudes Parentèsi, del Pla Resistir, amb un import total de 283.162 euros, s'afigen nous sectors econòmics que s'han vist també afectats per les restriccions sanitàries. És el cas d'activitats relacionades amb les celebracions, oci i esports, àmbit acadèmic o sanitari.

Les ajudes són per a cobrir despeses corrents dels negocis de persones autònomes o microempreses i poden arribar als 4.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 14 de juliol i es tramita en la Seu electrònica.

Fins al pròxim 14 de juliol està obert el termini per a demanar en la Seu electrònica de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona la subvenció de les Ajudes Parèntesis, del Pla Resistir. Poden accedir a aquestes ajudes, destinades a pagar despeses corrents, les persones autònomes o microempreses dels sectors econòmics inclosos i que s'han vist més afectats pels tancaments i restriccions arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

En aquesta segona remesa d'ajudes, amb un import total de 283.162 euros, s'han afegit nous sectors econòmics. D'aquesta manera, poden participar els que ja estaven inclosos en la primera i no la van demanar en termini i aquests nous que ara se sumen.

Entre els nous trobem els negocis del sector de les celebracions, com per exemple comerços de roba, calcer, complements, joieria, perruqueria o bellesa. També l'oci i l'esport, els joguets o la pirotècnia. Les acadèmies d'idiomes, autoescoles o escoles infantils també estan incloses en aquesta ampliació, així com en el sector sanitari, els odontòlegs, podòlegs, òptics o fisioterapeutes. 

La tramitació de les ajudes, que poden arribar als 4.000 euros per Autònom o microempresa i serveixen per a cobrir despeses corrents dels negocis, com per exemple subministraments, lloguer, mercaderies o salaris, es fa exclusivament en la Seu electrònica de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon