Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona implanta l’aparcament d’alta rotació a l’Avinguda de Colom

L’ajuntament amplia la zona blava gratuïta a l’Avinguda de Colom amb noves 30 places d’aparcament d’alta rotació. Es tracta de llocs d’estacionament limitat a 1 hora amb l’objectiu de facilitar al veïnat les compres i la gestió administrativa en una de les vies principals de la localitat.

En concret, l’aparcament de l’avinguda quedarà distribuït amb 30 places d’aparcament regulat amb limitació horària, 24 places no regulades, 3 places de mobilitat reduïda i 10 de càrrega i descàrrega.

Es dona resposta així a la necessitat d’aparcament que genera esta zona on s’ubica l’edifici de l’ajuntament, empreses de serveis a més del xicotet comerç. L’aparcament d’alta rotació s’establix en horari de dilluns a dissabte al migdia de 9 a 13 h i de 17 a 20 h per afavorir l’accés a estos.

La mesura s’aplica després del bon resultat aconseguit al carrer Poeta Llorente on l’aparcament d’alta rotació ha permés facilitar l’aparcament. als clients. El funcionament serà igual que en esta via i el control del temps es realitzarà per la policia local, sense necessitat que els conductors indiquen l’hora d’estacionament en la aplicació mòbil.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon