Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona entrega les claus dels primers pisos d’emergència social


L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha signat la concessió  de la primera vivenda d’emergència social a una família per necessitat conjuntural de vulnerabilitat. El pis s’adjudica per una duració màxima d’un any amb possibilitat d’ampliar-se mig any més.

A este habitatge se sumen uns altres dos que la Pobla de Vallbona ha concedit a famílies de l’edifici de l’Argila que van estar a punt de ser desnonades el passat més de desembre.

Per fer front a estes situacions, l’ajuntament va aprovar el passat mes de gener un reglament d’ús i unes subvencions a l’habitatge d’emergència social. L’objectiu de les ajudes és donar suport a  aquelles famílies que de manera temporal queden sense sostre i evitar així que es convertisca en una situació d’exclusió social.

Amb estes ajudes es pretén donar una resposta a la necessitat d’un habitatge digne i adequat i contribuir a l’estabilitat de les unitats familiars, especialment les més vulnerables. La mesura complix amb el compromís  del govern local de fer front a la situació de dificultat que estan vivint les famílies amb problemàtiques greus d’habitatge.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon