Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En 6 mesos de 2021, els visitants a Serra superen ja als de 2019


La Tourist Info de Serra va atendre de manera presencial més visites durant els primers cinc mesos de l'any que durant tot el 2019. A data 30 de maig 2970 persones havien passat per l'oficina de turisme del municipi ubicat al cor de la Serra Calderona enfront de les 2724 atencions presencials durant l'any 2019 i les 2869 de 2020.

El tancament perimetral de la Comunitat Valenciana ha fet que la localitat augmentara considerablement el número de visitants de manera molt destacada. Així el mes d'abril, 832 persones passaren per la Tourist Info enfront de les 165 de 2019, el mes de març 668 enfront de les 250 de fa dos anys. Maig, també va enregistrar 535 persones usuàries enfront de les 310 de l'any 2019.


"Hem augmentat de manera exponencial els visitants durant els passats mesos. La pandèmia ha restringit la mobilitat i hem vist com el nostre poble rebia més visites que de costum" subratlla l'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón i responsable de l'àrea de Turisme i Patrimoni. "Som conscients del nostre potencial turístic i estem treballant de valent", afegeix.


Campanya hostaleria


L'Ajuntament de Serra ha iniciat una campanya a l'hostaleria local amb la impressió de mantels individuals per a bars i restaurants amb el plànol de la ruta de les Escultures que posa en valor el patrimoni monumental, etnològic i cultural del municipi i totes les rutes que tenen senyalitzades al parc natural. S'han imprés 10000 mantels individuals que s'han repartit entre totes les empreses d'hostaleria de la localitat.

A més a més, s'ha reeditat tot el material publicitari de rutes senderistes així com el plànol de serveis i de la nova ruta btt de les fonts de Serra. També a la Tourist Info tenen impresos plànols per a públic familiar amb una gimcana que poden fer els més menuts


.

 


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :