Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Polígon de Carrasses a Llíria culmina el seu desenvolupament urbanístic


El president de la Generalitat, Ximo Puig, acompanyat per l'alcalde Manolo Civera i representants de l'agent urbanitzador Llíria Actuaciones Integrales participat per Yaiza Trust i Grupo Bertolín, i de les empreses situades en el sector, ha visitat este matí el Polígon Pla de Carrasses a Llíria, per a donar per finalitzades totes les obres del seu desenvolupament urbanístic.

La construcció i posada en marxa del depòsit d'aigua ha suposat l'última actuació en esta gran àrea industrial que ocupa una superfície de prop d'1.200.000 m², dels quals més de 700.000 són de parcel·la edificable i 157.000 m² de zones verdes. En total, el projecte d'urbanització de Carrasses ha significat una inversió de més de 100 milions d'euros.

Per la seua ubicació estratègica, serveis d'última generació i disponibilitat de grans pastilles de terreny, l'àrea industrial s'ha convertit en un agent dinamitzador del sector industrial i logístic en la Comunitat Valenciana i un important motor de generació d'ocupació a Llíria i la seua comarca.

L'alcalde Manolo Civera ha destacat que, "gràcies a un gran treball de col·laboració públic-privada i després haver superat els condicionants tècnics que han impedit completar abans el desenvolupament del polígon, hem donat per finalitzades unes obres que són modèliques, i que s'han conjugat també amb la progressiva implantació de diverses empreses capdavanteres de la Comunitat Valenciana".

"Hi ha ja 4.000 persones treballant en el sector i altres iniciatives empresarials en projecte, la qual cosa ens ofereix un futur esperançador per a continuar fomentant el desenvolupament econòmic de Llíria i crear ocupació", ha afegit.

A Carrasses ja s'han instal·lat Power Electronics, AOM (Advanced Organic *Materials), Pinturas Montó i Conforama. Les seues excel·lents connexions, al costat de la CV-35 i prop dels ports de Sagunt i València, la disponibilitat de parcel·les àmplies i una completa dotació de serveis, fan d'este sector industrial un referent per a la possible arribada de noves empreses.

D'altra banda, enfront d'altres parcs industrials que només tenen dotacions per a empreses del sector logístic, en este cas els serveis de potència elèctrica, aigua i depuració d'aigües residuals, permeten també que s'implanten indústries amb majors consums d'electricitat i aigua. Així, la dotació elèctrica del polígon és de 27 Mw i compta amb una concessió d'aprofitament d'aigua de 524.000 m³/any. El polígon compta també amb una estació depuradora d'aigües residuals dotada de l'última tecnologia (SBR) que el converteix és un espai molt atractiu per a la implantació d'indústries la reglamentació de les quals precise d'esta característica.


<

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon