Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El jazz torna a Bétera fins al diumenge 20 de juny, amb aforament limitat


  •  L'Ajuntament organitza la tercera edició del FestiJazz Bétera 
  •  Tots els concerts són gratuïts i comptaran amb aforament limitat.

El Jazz sona desde el cap de setmana a Bétera gràcies a la celebració del FestiJazz Bétera que organitza la regidoria de Cultura i que tindrà lloc als jardins de la piscina del Poliesportiu.

Un festival que no va poder dur-se a terme l'any passat però que, tal com indica l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, "enguany torna amb més força per a consolidar-se en el panorama del jazz i convertir-se en una cita ineludible per als amants d'aquest gènere a la comarca".

El FestiJazz, que ja va per la seua tercera edició, ha tingut com a preludi l'actuació "Sòlids" d'Arantxa Domínguez i Ricardo Belda que va obrir boca a la urbanització Torre en Conill per a la resta d'actuacions que tindran lloc aquest cap de setmana.

D'aquesta manera, els jardins de la piscina del Poliesportiu acolliran aquest divendres, dissabte i diumenge quatre concerts de jazz que faran vibrar als veïns i veïnes de Bétera. A més aquesta programació compta, entre ella, d'un concert didàctic per al públic familiar i un taller de percussió participatiu per a tots els públics.

El divendres 18 començarà aquest festival amb el concert de Manolo Valls, premi al millor disc de jazz per 'El ball dels muses" en els Premis Carles Santos de la Música - Institut Valencià de Cultura. Mentre que el dissabte 19 es podrà gaudir de dues actuacions, el concert didàctic Latin Jazz - Sedajazz a les 18:00h i a les 22:00h actuarà Dena Derose Trio i Fredrik Carlquist. Dena DeRose és actualment la directora del Departament de Jazz Vocal en la Universitat de Música i Art Dramàtic de Graz, Àustria.

El diumenge al matí, a les 12:00h, es podrà participar en el taller instrumental "Percussions per a tots" un concepte d'activitat participativa entorn al jazz. I per a finalitzar, a les 20:00h, tindrà lloc l'actuació de la Jove Big bang – Sedajazz.

"Sens dubte, aquesta xicoteta mostra de jazz permet a Bétera continuar fomentant la cultura segura i gaudir a l'aire lliure d'aquests concerts gratuïts", ha finalitzat el regidor de Cultura, Manuel Chover.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon