Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una panoràmica del castell de Serra guanyadora del VI concurs de Fotografia Pascual Navarro

Una fotografia del castell i les muntanyes de Serra ha estat la guanyadora de la sisena edició del concurs de fotografia Pascual Navarro. Amb 1211 “likes” la fotografia número 11 de Vicente Fores es converteix en la imatge més votada. En segon lloc, com a finalista, la fotografia 11, amb 872 vots, de Jordi Garay, que immortalitza el moment en què un insecte es posa damunt una flor d’estepa per polinitar-la.

Des del 22 d’abril i fins les 23.59 hores d’ahir 3 de maig s’han pogut votar les que imatges estaven albergades a l’àlbum creat a l’efecte a la pàgina institucional de facebook de l’Ajuntament de Serra.

La VI edició del concurs de fotografia Pascual Navarro ha comptat amb 20 treballs inèdits i originals de 20 autors. Fotografies totes de molta qualitat.

La temàtica del concurs ha estat Serra i el medi ambient. De fet, l’Ajuntament de Serra convocà el VI Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municpi que va faltar l’abril de 2017.

Els premis consistiran en dos xecs regals per a gastar al comerç local. El guanyador, Vicente Fores, rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista, Jordi Garay un de 30€. Ambdós premis serviran per promoure el comerç local.

La foto guanyadora de Vicent Fores - Serra-

Foto finalista: Jordi Garay


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon