Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni ofereix un nou taller sobre LinkedIn el pròxim 14 de maig, dins del cicle de tallers en línia sobre emprenedoria

S'ha realitzat un sorteig d'una sessió de coaching executiu a càrrec de la ponent Sara Mariner

El cicle de tallers en línia sobre emprenedoria, impulsat per la regidoria de Comerç i Impuls Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, està obtenint una resposta molt positiva en termes de participació i de resultats. Estes masterclass gratuïtes, que s'ofereixen a tots els veïns i veïnes del municipi, formen part d'un projecte que va començar el passat mes d'abril.

La primera sessió va estar centrada en la generació de riquesa i benestar empresarial a càrrec de Sara Mariner, experta en lideratge i innovació i conferenciant en xerrades TEDx. En la sessió, es va realitzar un sorteig d'una sessió de coaching executiu a càrrec de la ponent.

El pròxim 14 de maig, a les 10h, tindrà lloc un nou taller sobre LinkedIn de la mà de Lucía Amorós, experta en comunicació i màrqueting digital en l'àmbit educatiu, jurídic i industrial. El taller aprofundirà en com crear un perfil social per a negocis i en la creació d'oportunitats d'ocupació. El termini per a inscriure's finalitza el pròxim 10 de maig, i es pot efectuar a través del següent enllaç:  

La masterclass inclourà un temps per a consultes i debats, tindrà 1 hora de durada i tots els materials, presentacions i dades compartides s'enviaran als assistents perquè puguen posar en pràctica allò après.

La primera sessió ja es troba disponible en el canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve: 



Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :