Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla organitza el seu primer concurs de fotografia mòbil



La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Loriguilla ha organitzat el primer concurs de fotografia mòbil del municipi amb l'objectiu d'animar a la ciutadania a tornar a eixir al carrer, gaudir de l'aire lliure i redescobrir racons del municipi ara oblidats a causa de les restriccions i el confinament.

El concurs està pensat perquè puguen participar totes les persones que ho desitgen de manera senzilla i divertida. Per això, la temàtica és lliure, prenent com a referència qualsevol aspecte de Loriguilla.

Les fotografies hauran d'enviar-se per email a concursofotografialoriguilla@gmail.com, tenint en compte la forma de presentació que es requereix en les bases. La data límit per a enviar-les és el dia 7 de juny de 2021 i la decisió del jurat es farà públic el dia 17.

Les persones guanyadores podran obtindre fantàstics premis, com a mòbils Samsung, cambres esportives 4K i trípodes amb cércol de llum. A més, l'empresa local Innovafoto, que col·labora amb el concurs, oferirà una *masterclass sobre il·luminació a les 10 primeres persones classificades.

El regidor de Cultura, Carlos Rodado, ha manifestat que la idea del concurs "és fomentar la cultura a través de la imaginació i la pràctica". "Tots tenim un telèfon intel·ligent en la butxaca i, ja tingues 15 anys o 90, aquesta eina pot servir per a mostrar als altres la teua pròpia visió del món que ens envolta».

Així mateix, des de l'Ajuntament animen a la població a participar en aquesta iniciativa que, a més, demostra una vegada més que la cultura és segura.

 

BASES CONCURSO FOTOGRAFÍA Móvil

 

Segons fonts del govern municipal.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon