Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria mostra les seues fortaleses turístiques en Fitur 2021



Turisme Llíria, que un any més és present en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, ha iniciat hui la seua participació en el certamen amb la promoció de les principals fortaleses turístiques del municipi, que com a Ciutat Creativa UNESCO ofereix una ferma oferta cultural.

Un dels grans atractius que es donarà a conéixer en Fitur serà la presentació de la tercera edició del Festival de Patrimoni Històric i Música Antiga 'eMe: Early Music of Edeta', que es realitzarà demà a la vesprada en l'espai de València Turisme. Este esdeveniment conjuga a la perfecció els dos grans pilars de l'oferta turística de Llíria, com són la música i el patrimoni, amb actuacions de música antiga en directe, en els principals monuments històrics de la localitat.

També es promocionarà un altre dels grans reclams turístics que té la ciutat enguany, com és el Mundial d'Handbol Femení que se celebrarà a Espanya el mes vinent de desembre.

Igualment, Turisme Llíria presentarà un xicotet avanç del concert en línia preparat per al Sanliurfa Spring Music Festival, organitzat per esta ciutat turca i que estava previst que s'haguera celebrat estos dies però que ha sigut posposat per la situació sanitària del país. D'esta manera, Llíria ha obert esta via de col·laboració amb Sanliurfa per a la promoció dels seus recursos musicals i patrimonials, i que es difondrà íntegrament quan siga possible la realització de l'esdeveniment.

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha volgut recalcar, hui a Madrid, "que el turisme cultural és un eix econòmic i social vital per a la sostenibilitat de la nostra ciutat". Per això, "des de la nostra identitat pròpia, hem de créixer també en un marc de cooperació amb altres ciutats, o igualment amb municipis de la nostra zona en els quals la Mancomunitat del Camp de Túria pot exercir un paper aglutinador de l'oferta turística de la comarca".

L'Ajuntament de Llíria, a més, promocionarà en Fitur el programa de 'Simfonia de Cultures', que permet recórrer el municipi en diferents contextos històrics a través de tres rutes: l'Edeta Romana, la Lyria Medieval i la Llíria del Renaixement i Barroc. La informació turística del municipi està disponible la nova web de Turisme Llíria (https://visitlliria.com/). De moment es pot accedir a ella en castellà i valencià, encara que també s'està treballant per a oferir, al més prompte possible, una versió en llengua anglesa.

VIDEO



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon