Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'IES de l'Eliana amplia l'oferta de cicles formatius amb "Integració Social" i mitjà "d'Activitats Comercials"

L'alumnat podrà cursar a partir de setembre el grau superior en Integració Social i el grau mitjà en Activitats Comercials.

L'oferta educativa pública a l'Eliana es veurà incrementada en el pròxim curs 2021/2022 gràcies a l'arribada a l'IES de dos nous cicles formatius. De la família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat, que ja comptava amb el grau mitjà d'Atenció a Persones en Situació de Dependència i el superior en Educació Infantil, s'amplia ara amb el grau superior en Integració Social. A més, Educació Infantil i Atenció a la Dependència s'ofereixen en la seua modalitat presencial i semipresencial, i el d'Educació Infantil, ofereix places en modalitat Dual.

La família de Comerç i Màrqueting, que estava representada amb l'FP Bàsica de Serveis Comercials, s'amplia amb el grau mitjà en Activitats Comercials, en el que representa la seua lògica continuïtat. Finalment, com a única representació de la família d'Electricitat i Electrònica, el centre continuarà comptant amb l'FP Bàsica en Electricitat i Electrònica.

L'ampliació de l'oferta formativa comporta l'ampliació d'horaris. Així les coses, el grau mitjà d'Activitats Comercials s'oferirà en horari de vesprada, igual que el grau superior en Integració Social.

Les persones que desitgen cursar aquests estudis hauran de fer la corresponent sol·licitud entre el 21 de maig i l'1 de juny, de manera telemàtica en la web www.telematricula.es, on posteriorment es podrà fer seguiment dels diferents tràmits.

Tal com ha afirmat l'edil d'Educació, Eva Santafé, aquest increment en l'oferta ha sigut molt ben rebut per la comunitat educativa, ja que suposa ampliar les opcions de formació reglada de l'alumnat del municipi i la comarca. A més, ha avançat, està previst organitzar unes jornades informatives de difusió dirigides a les famílies, joves i empreses interessades, que puguen acollir a estudiants en pràctiques, per a donar a conèixer tota l'oferta.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon