Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana torna a convocar les beques de transport per a estudiants


• Les sol·licituds podran presentar-se de l'1 al 30 de juny i contemplen una ajuda de fins a 150 euros.

L'Ajuntament de l'Eliana ha publicat les bases per a la concessió de les ajudes al transport del curs 2020/2021 dirigides a estudiants elianers en el qual invertirà un total de 6.000 euros. Les ajudes són d'un import màxim de 150 euros per alumne sol·licitant i tenen com a objectiu cobrir part de les despeses de tren, metro o autobús. 

La convocatòria, com cada any, està dirigida a joves estudiants empadronats en el municipi que cursen estudis oficials en tota mena de centres públics, concertats i privats d'Educació Secundària, Batxillerat, Formació Professional, estudis universitaris de grau, Formació Professional Bàsica, Programes formatius de qualificació Bàsica, Ensenyaments Artístics Superiors o Ensenyaments Esportius fora del municipi, per a promoure l'ús del transport públic col·lectiu.

Per a sol·licitar la subvenció és necessari estar empadronat a l'Eliana i no superar els 30 anys d'edat. El gaudi d'aquesta ajuda serà compatible amb altres finançades amb fons públics per a la mateixa finalitat, sempre que la suma de totes elles no supere el cost de l'activitat subvencionada. 

Les persones interessades a participar en aquest programa poden consultar la documentació necessària que hauran de presentar, de l'1 al 30 de juny, en el Centre Sociocultural o a través de la Seu Electrònica. Així mateix, la bases de la convocatòria, així com els annexos a emplenar la sol·licitud estaran disponibles en la web de l'Ajuntament a partir de l'obertura del termini.

Com en edicions anteriors, per a poder percebre les ajudes els i les joves estudiants hauran de presentar els justificants de la compra de bons, títols de transport o bitllets del curs acadèmic 2020/2021.

L'edil d'Educació, Eva Santafé, ha ressaltat la importància d'aquestes subvencions que busquen fomentar la igualtat d'oportunitats entre els joves que, per a realitzar els seus estudis han de desplaçar-se fora de l'Eliana. “Aquesta convocatòria s'uneix a altres com les ajudes al lloguer jove, a l'escolarització de menors de 0 a 3 anys o a les beques per a l'estudi de música i dansa que estan destinades a amplis sectors de la població i amb els quals el Consistori vol reduir la pressió econòmica de les famílies per a construir una millor societat”, ha explicat.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :