Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana torna a convocar les beques de transport per a estudiants


• Les sol·licituds podran presentar-se de l'1 al 30 de juny i contemplen una ajuda de fins a 150 euros.

L'Ajuntament de l'Eliana ha publicat les bases per a la concessió de les ajudes al transport del curs 2020/2021 dirigides a estudiants elianers en el qual invertirà un total de 6.000 euros. Les ajudes són d'un import màxim de 150 euros per alumne sol·licitant i tenen com a objectiu cobrir part de les despeses de tren, metro o autobús. 

La convocatòria, com cada any, està dirigida a joves estudiants empadronats en el municipi que cursen estudis oficials en tota mena de centres públics, concertats i privats d'Educació Secundària, Batxillerat, Formació Professional, estudis universitaris de grau, Formació Professional Bàsica, Programes formatius de qualificació Bàsica, Ensenyaments Artístics Superiors o Ensenyaments Esportius fora del municipi, per a promoure l'ús del transport públic col·lectiu.

Per a sol·licitar la subvenció és necessari estar empadronat a l'Eliana i no superar els 30 anys d'edat. El gaudi d'aquesta ajuda serà compatible amb altres finançades amb fons públics per a la mateixa finalitat, sempre que la suma de totes elles no supere el cost de l'activitat subvencionada. 

Les persones interessades a participar en aquest programa poden consultar la documentació necessària que hauran de presentar, de l'1 al 30 de juny, en el Centre Sociocultural o a través de la Seu Electrònica. Així mateix, la bases de la convocatòria, així com els annexos a emplenar la sol·licitud estaran disponibles en la web de l'Ajuntament a partir de l'obertura del termini.

Com en edicions anteriors, per a poder percebre les ajudes els i les joves estudiants hauran de presentar els justificants de la compra de bons, títols de transport o bitllets del curs acadèmic 2020/2021.

L'edil d'Educació, Eva Santafé, ha ressaltat la importància d'aquestes subvencions que busquen fomentar la igualtat d'oportunitats entre els joves que, per a realitzar els seus estudis han de desplaçar-se fora de l'Eliana. “Aquesta convocatòria s'uneix a altres com les ajudes al lloguer jove, a l'escolarització de menors de 0 a 3 anys o a les beques per a l'estudi de música i dansa que estan destinades a amplis sectors de la població i amb els quals el Consistori vol reduir la pressió econòmica de les famílies per a construir una millor societat”, ha explicat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon