Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana s'uneix a l'acord de celebrar les Falles a l'inici de setembre del 2 al 5 de setembre

La JLF ha acordat organitzar els actes en aquesta data per a donar continuïtat a les festes josefines del 2021.

La Junta Local Fallera de l'Eliana (JLF) s'ha reunit la vesprada d'aquest dimecres, 26 de maig, per a acordar la celebració de les festes josefines el mes vinent de setembre. En concret, tindran lloc entre el dijous 2 i el diumenge 5.

Aquesta decisió arriba després de diverses reunions informatives de la taula de seguiment de les Falles i l'anunci, el passat dia 10 de maig, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de l'autorització de les festes durant l'últim trimestre de l'any, vista la millora de la situació epidemiològica relativa a la Covid-19.

D'aquesta manera, els 4 presidents de les falles Josep Antoni, Purissima i Major, Verge del Carme, Falla del Mercat i Antic Molí-Les Casetes, juntament amb l'Ajuntament han convingut acatar els permisos i protocols sanitaris pertinents realitzats pels òrgans competents per a la celebració dels actes festius adaptats a la situació sanitària.

Si bé, tal com ha explicat la JLF en un comunicat, no seran unes Falles corrents ni convencionals, la decisió ve fonamentada pels valors socioculturals i la responsabilitat de “donar una transitorietat a la nostra benvolguda festivitat, pel futur d'aquesta, i sobretot per salvaguardar el nostre patrimoni cultural immaterial”. Així com també, ha destacat, amb l'esperança de reactivar els sectors econòmics i socials que l'envolten.

Així mateix, el món faller de l'Eliana ha traslladat la seua gratitud als i les representants de la taula de seguiment, al seu representant comarcal i a la Conselleria de Sanitat, per la tasca que han realitzat durant aquests últims mesos per a oferir una solució a les Falles 2021. I ha conclòs que tant la JLF com l'Ajuntament treballarà durant les pròximes setmanes per a organitzar, coordinar i vetlar per la seguretat sanitària dels actes festius que es puguen celebrar.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon