Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament i la Conselleria es reunixen per a desenvolupar el Pla Convivint en Llíria



L'Ajuntament de Llíria i la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives han començat ja a treballar en el desenvolupament del Pla Convivint de la Generalitat Valenciana en el municipi. L'alcalde Manolo Civera i la regidora de Polítiques Inclusive, Vallivana Murgui, han celebrat la primera reunió de treball l'amb el director general d'Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, i amb la presència del personal tècnic dels dos departaments.

A Llíria, la posada en marxa del Pla Convivint, per a cobrir necessitats de caràcter social, suposarà la construcció de fins a quatre noves infraestructures: un centre de dia i una residència per a persones amb diversitat funcional, un centre de dia per a persones majors, un centre per a la salut mental i un Punt de Trobada Familiar.

L'alcalde Manolo Civera ha manifestat que estes instal·lacions promogudes per la Generalitat "serviran per a donar respostes a les importants manques que teníem en la població en serveis socials i donaran cobertura a diferents col·lectius".

De moment, solament s'ha establit una ubicació definitiva per al Punt de Trobada Familiar que se situarà en l'edifici Multiusos en un termini aproximat de dos mesos, i per al centre de dia i una residència per a persones amb diversitat funcional, que es construirà enfront del Centre Ocupacional Municipal "El Prat".

Sobre esta instal·lació, la regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, ha assenyalat que "està projectada amb un model sostenible energèticament i dissenyada per mòduls xicotets per a assegurar una convivència confortable de les persones usuàries".

Per a la resta d'infraestructures previstes, en les quals s'ha apostat per un caràcter diürn, s'estan estudiant diferents ubicacions per a albergar-les segons els criteris tècnics.

Finalment, Murgui ha volgut destacar que "este tipus de centres són essencials perquè contribueixen a previndre la deterioració de les persones i millorar la seua qualitat de vida".



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon