Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El secretari autonòmic de Participació i Transparència presenta a l'Ajuntament de Llíria els pressupostos participatius de la GeneralitatEl secretari autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente, s'ha reunit este matí amb el primer edil de Llíria, Manolo Civera, i el tinent d'alcalde, Joanma Miguel, per a presentar-los el projecte de 'Pressupostos Participatius' que ha impulsat la Generalitat Valenciana.

Esta iniciativa, de pionera aplicació a Espanya, destinarà una partida de 125 milions d'euros a materialitzar propostes ciutadanes, que es podran registrar a través del portal digital GVA Participa fins al pròxim 30 de maig. Les propostes presentades hauran de ser competència de la Generalitat, no ser excessivament abstractes ni tractar-se de transferències a persones i/o entitats concretes. A més, es descartaran automàticament aquelles iniciatives que siguen discriminatòries i atempten contra l'interés general.

De la partida de 125 milions d'euros, un 30% anirà destinat a iniciatives de caràcter autonòmic, mentre que la resta de la inversió s'emprarà per a projectes de les set àrees comarcals del territori, prenent com a indicadors principals els valors de pobresa i població de cada àrea.

Les comarques del Xúquer-Túria, en les quals s'emmarca Llíria, rebran una dotació econòmica de 10.160.300 euros. L'objectiu és que els projectes aprovats s'executen al llarg dels anys 2022 i 2023.
 Segons fonts del govern municipal.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon