Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El projecte Acord Camp de Túria de la Mancomunitat ha atés fins a 218 emprenedors en 40 mesos

La Mancomunitat desenvolupa el projecte des de l'any 2016

La Mancomuntitat Camp de Túria, a través del projecte de l’Acord Camp de Túria treballa per millorar l'ocupabilitat a la comarca. Des que en 2016 es posara en marxa aquest projecte gràcies a Labora i al Fons Social Europeu, són diverses les línies de treball que s'han desenvolupat dins del departament de Promoció Econòmica.

Una d'elles és l'atenció a les persones emprenedores. L'equip tècnic format per tècnics especialistes en mentoring i coaching s'encarreguen d'assessorar, acompanyar, guiar a les persones que volen emprendre.

Així, en els primers 40 mesos en què s'ha desenvolupat el Acord Camp de Túria s'han atès 218 emprenedors/as. A través d'una enquesta online, el personal tècnic ha pogut conèixer dades estadístiques en aquesta matèria.

En aquest sentit, de les 218 persones emprenedores ateses pel departament, 55 han respost l'enquesta. El 63,6% han sigut dones i el 36,4% eren homes.

Per franges d'edat, la que representa les persones entre 45 a 55 anys suposa el 40%, de 30 a 45 anys un 27,3%; de 55 a 65 anys un 18,2% i de 18 a 30 anys el 14,5%. De totes aquestes persones, el 50,9% va donar d'alta l'empresa i avui dia continua activa. La taxa de mortalitat és del 2% dels projectes. 

De les 28 mostres arreplegades sobre les empreses creades, el 46,4% es dedica al sector comercie, el 28,6% són professionals independents, el 21,4% són serveis. Els municipis en els quals s'han implantat l@s nuev@s autònom@s són Llíria, Casinos, Marines, Serra, Bétera, La Pobla de Vallbona, Benissanó, Riba-roja de Túria, Vilamarxant i Benaguasil.

El personal tècnic atén a l@s emprenedors/as a través de l'itinerari Aprendre a Emprendre. Sessions de coaching, de mentoring, i tallers relacionats amb temàtica laboral, fiscal i CEO.

Per a coneixer o consultar com posar una idea e pots telefonar al 962798150 Ext. 2 o en el 627645037.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon