Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera ja té a punt l'edifici de Casa Nebot per a començar amb la vacunació massiva
Bétera ja té a punt l'edifici de Casa Nebot per a començar amb la vacunació massiva
Dilluns, Maig 24, 2021 - 14:00
  •  Des d'aquesta setmana els veïns i veïnes de Bétera ja no hauran d'eixir del municipi per a vacunar-se.
  •  El Consistori va posar a la disposició de la Conselleria de Sanitat aquest espai en el primer trimestre de l'any per a facilitar la vacunació entre la ciutadania.

 

L'Ajuntament de Bétera ja té llest el seu punt de vacunació. El Consistori ha finalitzat tots els treballs de condicionament i posada a punt de l'edifici de Casa Nebot perquè es convertisca en un Centre de Vacunació Massiva pel qual passaran no sols els veïns i veïnes de Bétera sinó també de poblacions com Serra i Nàquera.

Aquesta mateixa setmana començaran a arribar els primers usuaris per a formar part del procés d'immunització que arrancarà en el municipi. "Després de mesos de treball, ho hem aconseguit. Des d'aquesta setmana els nostres veïns i veïnes no hauran d'eixir de Bétera per a ser immunitzats", ha indicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío qui ha recordat al costat del regidor de Sanitat, Carlos Abad, en una visita a les instal·lacions, que "ja, al mes de gener, ens vam posar a la disposició de la Conselleria per a facilitar la vacunació massiva a Bétera, cedint espais o de la manera que fora, pel bé de la nostra població"

L'Ajuntament, a més de l'edifici Casa Nebot, ha posat a la disposició de la Conselleria, conserges i personal municipal per a atendre aquest Centre de Vacunació pel qual passaran milers de veïns i veïnes que encara no han sigut immunitzats. Els conserges i el personal auxiliar municipal reforçaran i facilitaran el treball en l'entrada, l'eixida i el recorregut de les instal·lacions.

Fins a arribar a la sala d'espera on se'ls prendran totes les dades, els veïns i veïnes que acudisquen a immunitzar-se hauran de recórrer uns metres degudament senyalitzats en els quals ja se'ls prendrà la temperatura i se'ls oferirà gel hidroalcohòlic abans d'entrar.

S'han emprat més de 400 metres quadrats d'espai interior en la planta baixa de l'edifici que ha sigut dividit en: una sala d'espera, una sala de vacunació, una sala de repòs, una sala de lliteres i una xicoteta sala de descans per al personal sanitari.

D'aquesta manera, l'Ajuntament, ha senyalitzat tot el recorregut exterior i interior de l'edifici, salvaguardant sempre la distància de seguretat i atesa la normativa sanitària existent i ha disposat de personal per a atendre els usuaris que assistisquen al centre. Així mateix, s'ha informat la població de Bétera, Serra i Nàquera de la posada a disposició i proximitat del pàrquing del Metre recentment remodelat i amb noves places d'aparcament.

Durant la visita a les instal·lacions, el regidor de Sanitat ha traslladat, una vegada més, la necessitat indicada per part de Salut Pública perquè "solament acudisquen aquelles persones que han sigut citades a través de missatge de mòbil". I ha afegit, "és molt important que la població tinga actualitzades les dades de contacte en la targeta SIP".

Al seu torn, Carlos Abad, ha recordat que "tots aquells que siguen citats han d'acudir a l'edifici de Casa Nebot amb la seua targeta sanitària SIP i el missatge enviat al seu mòbil en el qual se'ls citava".

D'altra banda, l'Alcaldessa de Bétera, ha volgut finalitzar la visita felicitant "tant l'àrea de Sanitat com a la d'Obres per la gran faena duta a terme durant aquests mesos en l'edifici per a convertir-lo en un Centre de Vacunació que permeta que, finalment, els nostres veïns i veïnes siguen vacunats ací, a Bétera".


Premsa Bétera

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon