Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera habilita una Sala d'Estudi a la Biblioteca Municipal amb horari de 20:00h a 23:30h de dilluns a divendres
Bétera habilita una Sala d'Estudi a la Biblioteca Municipal amb horari de 20:00h a 23:30h de dilluns a divendres
Dimecres, Maig 12, 2021 - 16:15
  •  L'objectiu de l'Ajuntament és facilitar l'estudi de tots aquells veïns i veïnes que estiguen preparant els seus exàmens finals, les PAU o oposicions.
  •  Aquest espai nocturn es podrà utilitzar baix reserva prèvia i estarà disponible a partir del pròxim dilluns 17 de maig.

 

L'Ajuntament de Bétera ha posat en marxa una Sala d'Estudi nocturna a la Biblioteca Municipal que donarà servei a tots els veïns i veïnes que necessiten un espai on estudiar. "Els exàmens finals són a prop i volem oferir aquest servei, un any més, perquè la nostra població tinga accés a un espai concorde a les seues necessitats", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

La Sala d'Estudi obrirà dilluns que ve 17 de maig i estarà activa fins al 9 de juliol, període de finalització de la convocatòria extraordinària de les PAU. Aquest espai estarà disponible en horari de dilluns a divendres de 20:00h a 23:30h i per a accedir a aquesta Sala en horari nocturn és necessari reservar lloc a fi de complir amb l'aforament.

La reserva es realitzarà de dilluns a divendres en horari de 09:30h a 13:00h i de 16:30h a 19:00h, en els telèfons 667800974 i 674795098 i en el mail biblioteca@betera.es, i únicament serà necessària per a accedir a aqueixa franja nocturna. "Sens dubte, és una magnifica oportunitat per als nostres joves. L'important per a aquest Ajuntament és donar-los facilitats perquè puguen estudiar en condicions òptimes, molts d'ells s'estan jugant el seu futur professional i volem donar-los facilitats perquè no hagen d'eixir fora de Bétera a estudiar", ha assenyalat la regidora de Joventut, María Segura.

Fins al moment la Biblioteca Municipal albergava a estudiants que preparaven els seus exàmens en el seu horari habitual de 09:30h a 13:00h i de 16:30h a 19:00h. D'aquesta manera, amb la posada en marxa d'aquesta Sala d'Estudi, tots els veïns i veïnes que així ho desitgen podran continuar amb l'estudi en aquesta Sala en horari nocturn.

"Comptem amb una magnifica Biblioteca que compleix amb les mesures sanitàries establides, així com l'aforament i la ventilació necessària dels espais tancats per a rebre amb les màximes garanties als usuaris", ha matisat el regidor d'Educació, Manuel Chover.


Premsa Bétera

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :