Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni: Tallers formatius de comerç i emprenedoria durant els mesos d'abril a desembre. Cicle “De comerç i emprenedoria va el joc”

La data límit per a inscriure's serà el 12 d'abril. 

L'àrea de Comerç i Impuls Local organitza tallers formatius sobre comerç i emprenedoria

El cicle “De comerç i emprenedoria va el joc” es desenvoluparà en línia al llarg del 2021

La regidoria de Comerç i Impuls Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve realitzarà, dins de la programació d'activitats per a 2021, el cicle de tallers formatius “De comerç i emprenedoria va el joc”.

Estos tallers formen part d'un projecte d'impuls al comerç i l'emprenedoria, amb la finalitat de motivar l'activitat comercial i empresarial del municipi a través de la gestió i l'aprenentatge de noves habilitats en la matèria.

Els tallers es desenvoluparan en línia a tall de ponències per part d'experts de reconegut prestigi, i hi inclouran un temps per a consultes i debats. En conjunt, cada taller tindrà 1 hora de duració i tots els materials, presentacions i dades compartides s'enviaran als assistents perquè puguen posar en pràctica allò que han aprés. 

Les places seran limitades, per la qual cosa serà necessària la inscripció prèvia, que es realitzarà a través del següent enllaç:(click)

La data límit per a inscriure's serà el 12 d'abril.

El cicle de ponències i tallers es desenvoluparà de la següent manera:

16 d'abril – “COM GENERAR BENESTAR I RIQUESA AMB LA TEUA EMPRESA EN TEMPS D'INCERTESA.”

30 d'abril - “QUÈ ÉS EL NETWORKING?”

14 de maig – “LINKEDIN. COM CREAR EL TEU PERFIL PER DONAR A CONÉIXER EL TEU NEGOCI O CREAR OPORTUNITATS D'OCUPACIÓ.”

18 de juny – “EMPRENEDORIA. PASSOS A SEGUIR QUAN VOLS EMPRENDRE.”

16 de juliol – “MÀRQUETING DIGITAL. APRÉN A PROMOCIONAR-TE.”

17 de setembre – “LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES. CONÉIXER-LA I SABER-LA APLICAR.”

15 d'octubre – “MARCA PERSONAL. GESTIONA DE MANERA CONSCIENT I ESTRATÈGICA LA PERCEPCIÓ PROFESSIONAL QUE TENEN ELS ALTRES DE TU.”

19 de novembre – “EDUCACIÓ FINANCERA. MENTALITAT SABER ESTALVIAR.”

10 de desembre – “TANCAMENT D'ANY. METES I NOUS OBJECTIUS 2022.”






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon