Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni inicia la instal·lació de banys públics a l’antic Mercat Municipal, per ara s'obriran el díes de mercat

En un primer moment només s'obriran els dissabtes, dia del mercat a Sant Antoni

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la regidoria de Comerç i Impuls Local, ha iniciat hui els treballs d'instal·lació del mòdul de banys públics, les obres de fonamentació dels quals van començar el mes de març passat. Estos serveis es trobaran a l'entrada de l'antic Mercat Municipal, i en un primer moment només s'obriran al públic els dissabtes, dia habitual del mercat de venda no sedentària.

Més endavant es preveu que quedaran oberts tots els dies, en tant que es vagen habilitant els nous locals de la Plaça de l'Ajuntament per a comerços. Precisament, l'existència de banys públics és un dels requisits que permetran la licitació d’estos espais per al seu ús comercial.

La pròxima setmana continuarà la instal·lació del mòdul i es preveu que els serveis estiguen operatius a mitjan setmana.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon