Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni: El Consell Municipal d'Infància i Adolescència s'ha tornat a reunir amb l'Ajuntament i E.F.G. Arquitectura per seguir la remodelació del parc de Terrerola en Colinas

 En la trobada es van poder conèixer els avanços respecte del projecte presentat pels membres del Consell

La remodelació del parc naix amb una perspectiva inclusiva

Dissabte passat va tindre lloc una segona trobada del Consell Municipal d'Infància i Adolescència de Sant Antoni de Benaixeve amb l'Ajuntament i l'estudi E.F.G. Arquitectura, encarregat de dissenyar la remodelació del parc del carrer Terrerola. Esta segona reunió, organitzada per la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut, va comptar amb l'assistència de Mª Elisa Plano, regidora de l'àrea, així com de l’alcalde i els membres de l'equip de govern.

Des de la regidoria es va programar aquesta trobada perquè els membres del Consell pogueren conèixer els avanços escomesos sobre el projecte que van presentar en l'anterior reunió. Per part seua, l'estudi d'arquitectura va explicar la distribució espacial dels nous elements del parc a partir de les idees que els adolescents havien desenvolupat en el seu projecte.

A partir d'ara, tant l'Ajuntament, com el Consell i E.F.G Arquitectura han de continuar treballant en el desenvolupament d'aquest nou parc, que naix amb una vocació inclusiva i part de les necessitats de les futures persones usuàries.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon