Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria acollirà el partit de ‘Los Hispanos’ davant Eslovàquia del pròxim 1 de maig



L'Ajuntament de Llíria i la Real Federación Española de Balonmano han presentat hui el partit de la EHF EURO Cup 2022 que Espanya i Eslovàquia disputaran en el municipi edetà el dissabte 1 de maig, a les 21.00 hores.

El partit ses celebrarà en el pavelló Pla de l'Arc, que ja va ser un recinte talismà per a 'Las Guerreras', que van aconseguir el seu bitllet per als JJOO de Tòquio en el Preolímpic celebrat en la localitat. Llíria continuarà acaparant, d'esta manera, el focus internacional del món de l'handbol, ja que també serà una de les seus del Campionat del Món Femení que es disputarà el pròxim mes de desembre.

En l'acte de presentació oficial, realitzat este matí en la seu de la Fundació Trinidad Alfonso, han estat presents l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, la regidora d'Esports del consistori, Vallivana Murgui, i el president de la Real Federació Espanyola d'Handbol, Francesc V. Blázquez. També han assistit el director de projectes de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez, i el gerent de la Federació de la Comunitat Valenciana d'Handbol, Miguel Ángel Valero.

El primer edil del consistori, Manolo Civera, ha volgut recalcar que "per a la societat edetana significa molt que es mantinga en nosaltres la confiança per a albergar esdeveniments d'este nivell nacional i internacional". "Vam poder gaudir molt amb 'Las Guerreras' el mes de març passat i, ara, volem continuar fent-ho amb 'Los Hispanos' el pròxim 1 de maig", ha explicat l'alcalde.

Per part seua, Francesc V. Blázquez també ha volgut recalcar el paper de "talismà" de la ciutat de Llíria. "És una terra que gaudeix de l'esport, i els jugadors ho entenen així. Per això, la millor manera d'agrair tot el suport que ens brinden és vindre ací i donar el màxim", ha indicat el president de la Real Federación.

El partit es podrà seguir-se en directe pel canal Teledeporte, encara que s'ha sol·licitat a la Conselleria de Sanitat que puga accedir públic amb un aforament limitat.



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon