Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana rebrà més de 300.000 euros del Fons de Cooperació

El consistori destinarà aquests fons a inversió o despesa corrent per a millorar les seues infraestructures i serveis.

L'Ajuntament de l'Eliana rebrà 304.257 euros de la Diputació a través del Fons de Cooperació, participat per la Generalitat Valenciana. El consistori percebrà, com cada any, un pagament únic en les pròximes setmanes que es destinarà a inversió o despesa corrent, augmentant la seua autonomia local per a millorar les seues infraestructures i serveis.

El Fons autonòmic promou l'equilibri econòmic dels ens locals de la Comunitat Valenciana i el principi de solidaritat, a fi de contribuir de manera estable en la seua dotació adequada per a la prestació dels serveis de competència local. D'una manera incondicionada, objectiva i transparent, dóna cobertura al principi d'autonomia local i proporciona estabilitat al sistema.

L'alcalde, Salva Torrent, ha posat en valor aquesta eina que aposta pel municipalisme i millora el finançament local amb agilitat i eficiència. “Un any més l'Ajuntament comptarà amb aquesta aportació de liquiditat per a oferir una gestió pública de qualitat als veïns i veïnes de l'Eliana”, ha recordat.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon