Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana dissenya el seu primer Pla Municipal d'inclusió i cohesió social



La Regidoria de Polítiques Socials ha iniciat un nou projecte d'innovació amb l'objectiu d'impulsar polítiques de proximitat que donen resposta a les necessitats i interessos reals de la ciutadania de l'Eliana, a través del disseny i redacció del seu I Pla Municipal d'Inclusió i Cohesió Social i la posterior creació d'un Consell local participatiu.

El propi Pla s'impulsarà, així mateix, a través d'un procés de participació i suposarà una eina de planificació i gestió amb la finalitat de reduir els factors de desigualtat social, promoure l'autonomia de les persones i col·lectius vulnerables i fomentar la cohesió social a partir de l'enfortiment dels llaços familiars i comunitaris, el sentiment de pertinença a la col·lectivitat i el territori.

Per a aconseguir tots aquests objectius, l'estudi incorporarà indicadors d'avaluació i realitzarà un seguiment de la seua execució i aplicació el propi Consell Municipal, que estarà compost per representants locals i de la societat civil, així com persones expertes.

Tal com ha explicat l'edil de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, aquesta iniciativa generarà un nou marc de referència en el municipi, on el benestar dels elianers i les elianeres serà l'objectiu principal. "Amb ell buscarem conscienciar sobre la situació de desigualtat i risc d'exclusió d'una part important de la nostra societat i de la necessitat d'implementar polítiques públiques inclusives orientades a la seua erradicació", ha afegit.



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon