Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L’Ajuntament de Serra estrena un nou web municipal

L’Ajuntament de Serra compta amb nou web municipal a disposició de tota la ciutadania.

www.serra.es és un portal modern, dinàmic i molt intuïtiu amb tota la informació sobre serveis i actualitat de la localitat. El nou web segueix la mateixa línia de disseny que el web de turisme www.serratotnatura.com que es va posar en marxa ara fa tres anys.

“Estrenem un nou web municipal. Una finestra als habitants de Serra. Un canal perquè coneguen tota la informació del municipi, al mateix temps que facilitem la realització dels tràmits administratius i la participació ciutadana” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón. “L'objectiu final sempre és la construcció d’una localitat oberta i dinàmica” afegeix.

El nou portal es divideix en cinc secsions: Serra, Ajuntament, Àrees municipals, Serveis i Actualitat.

Dins de Serra podrem trobar la informació general del municipi. Les associacions, comerços i empreses també tenen el seu lloc. En la secció Ajuntament, trobem informació al voltant de l’alcaldia, regidories, la junta de govern i comissions informatives.

La secció àrees municipals replega la informació al voltant de les àrees en què s’organitza el consistori. La part de serveis es divideix en quatre blocs: Benestar; Educació, Cultura i Esports; Medi Ambient i Agricultura i Serveis Generals. Dins d’actualitat trobem la secció whatssapp ban, notícies, els butlletins municipals i el concurs de fotografia Pascual Navarro. También incluirá la agenda de eventos. El web inclou també la secció transparència que anirà nodrint-se de tota la documentació que s’ha de ficar a l’abast de la ciutadania.

El nou portal municipal s’ha estat treballant durant els últims mesos i ja recull tota l’actualitat i notícies des que va començar l’any.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :