Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Policia Local de l'Eliana avorta una festa il•legal aquest cap de setmana

• Els agents van identificar a 7 dels participants, amb edats compreses entre 21 i 33 anys.

La Policia Local de l'Eliana ha impedit la celebració, aquest passat dissabte 17 d'abril, d'una festa il·legal en un complex residencial del municipi. Els fets van ocórrer passades les 10 de la nit quan, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents reben la cridada telefònica d'una persona que havia sigut convidada a una festa convocada a través de les xarxes socials. 

Després de les comprovacions pertinents, dues dotacions municipals es van presentar al lloc dels fets gràcies a la col·laboració i bona disposició del responsable de l'establiment. Els agents van accedir a l'interior on van comprovar la presència d'un total de 20 joves, dels quals van aconseguir identificar finalment a 7 homes d'entre 21 i 33 anys, donant-se la resta a la fugida. 

Tal com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, “gràcies al treball de la Policia Local i a la col·laboració ciutadana, s'ha pogut evitar una celebració que haguera generat gran perjudici per als veïns del voltant a més de possibles contagis, al mateix temps que s'ha complit la llei i la normativa vigent enfront de la Covid-19”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon