Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona aconseguix un Centre de Dia per a persones majors, per a 80 usuaris

La Pobla de Vallbona ha aconseguit una subvenció d’1.200.000 euros per a la construcció d’un centre de dia a la localitat. La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives recull esta infraestructura reclamada per l’ajuntament.

El Centre de Dia Rascanya es construirà a l’avinguda de la Mar Mediterrània i tindrà capacitat per a 80 usuaris. El centre serà municipal i es destinarà a persones majors.

L’Ajuntament assumirà les competències per a l’elaboració del projecte d’execució i la construcció del centre i la Generalitat es farà càrrec íntegrament de les despeses. Enguany està prevista la finalització del projecte d’execució de l’obra que començarà en 2022.

L’Ajuntament iniciava l’estudi de la necessitat d’un centre de dia en 2017 a través d’un estudi poblacional. A partir d’ací es va elaborar un projecte bàsic on es detallava el nombre d’usuaris i les infraestructures necessàries. 

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat la importància que la Pobla dispose d’un Centre de Dia per la necessitat i la demanda social del municipi. 

El projecte s’inclou dins el programa “Cuide’M” de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives dins l’Estratègia Valenciana d’Envelliment Actiu i Lluita contra la Soledat no Desitjada


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :