Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomuntitat Camp de Túria va participat el divendres 23 als tallers de Formació i Ocupació Jove a L'Eliana

Organitzats per l'Ajuntament de l'Eliana. El personal tècnic de l'ens supramunicipal ha desenvolupat les xarrades relacionades amb el món laboral.

Des de les 17.30 hores, s'ha parlat en profunditat sobre l'elaboració del curriculum vitae, els nous models, la cerca de treball a través d'Internet, els portals i les xarxes per a trobar una ocupació així com la importància que té la preparació de l'entrevista de treball.

Durant dues hores, les persones participants han pogut conèixer noves eines per a elaboració de currículums, on cercar ocupació en Internet així com les aptituds o habilitats que ampliar les seues opcions d'èxit en una entrevista de treball.

La sessió ha pogut seguir-se a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de l'Eliana. La setmana vinent, el divendres 30 d'abril, la presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, presentarà al costat de l'alcalde del municipi, Salva Torrent, la Mesa d'Experiències sobre orientació i ocupació juvenil. Una taula que serà moderada pel regidor de Joventut, Jorge Pérez Comeche, i en la qual s'abordaran diversos temes relacionats amb l'ocupació juvenil i el gènere, el emprendedurismo, el comerç local, la integració i la innovació.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon