Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria ha rebut l'aprovació per part de Labora per a poder desenvolupar un nou projecte dins de l'Acord Territorial d'Ocupació

Des de forma, el personal tècnic podrà continuar desenvolupant durant dotze mesos més accions que afavorisquen l'ocupabilitat a la comarca i milloren la competitivitat del teixit empresarial.

Gràcies al Fons Social Europeu i a Labora la Mancomunitat Camp de Túria podrà continuar prestant els serveis que s'ofereixen de manera gratuïta a les persones desocupades. També es podrà continuar atenent les necessitats de les persones emprenedores de Camp de Túria i les empreses comptaran amb serveis de mentoring, coaching i informació sobre ajudes i subvencions durant dotze mesos més. El comerç de la comarca també podrà continuar rebent assessorament i ajuda per a consolidar la marca Comerç Actiu i potenciar el comerç de proximitat.

Es tracta, en definitiva, de donar continuïtat a un treball que va començar a desenvolupar-se l'any 2016 amb el primer projecte experimental de l'Acord Territorial d'Ocupació. Al llarg d'aquests últims quatre anys, han sigut moltes les actuacions enfocades a millorar la situació laboral i econòmica de Camp de Túria.

“Hem de continuar treballant per a enfortir la comarca. El personal tècnic assessora, ajuda, orienta i acompanya tant a persones desocupades, com a autònomes, emprenedores, empreses i comerç en el camí de la reconstrucció econòmica”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

L'Acord Territorial d'Ocupació treballa, a més, en col·laboració amb les agències d'ocupació i desenvolupament local dels 17 ajuntaments de la comarca. Fins a març de 2022 es desenvoluparan noves accions en benefici de la comarca. “Sota el nom de ‘Per a la reconstrucció’ continuarem avançant i donant suport a la comarca perquè torne a la senda del creixement”, ha conclòs Celda.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon