Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria celebra el Consell d'Inclusió i Cohesió Social

Reunió per a fer balanç de l'any 2020 i traçar línies de treball del 2021

La Mancomuntitat Camp de Túria ha celebrat aquest matí el Consell d'Inclusió i Cohesió Social. El Departament de Benestar Social i Sanitat ha donat compte de les actuacions realitzades pels Serveis Socials de Base i dels Serveis Especialitzats EIIA, UPCCA i PRISMA durant l'exercici 2020.

La cita ha comptat amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, i ha sigut dirigida per la directora del Departament de Benestar Social i Sanitat, Esther Císcar. En la reunió també ha participat tot l'equip de tècniques del departament així com els serveis específics com UPCCA i PRISMA.

Una reunió que es va preparar durant el dijous, 22 d'abril, quan van mantenir una reunió de treball la presidenta de la Mancomunitat i la delegada de l'Àrea de Serveis Socials i alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

Els Serveis Socials de Base de la Mancomunitat Camp de Túria atén les poblacions de menys de 5.000 habitants més Nàquera. Les poblacions on es dóna cobertura són Gàtova, Olocau, Marines, Domenyo, Casinos, Serra, Loriguilla i Benissanó. Pel que s'atén una població de 15.047 habitants.

Durant el 2020, es van gestionar 2.472 consultes d'atenció primària i 303 d'atenció primària especialitzada. Entre les accions desenvolupades s'han registrat 2.150 entrevistes, 2.053 gestions i tramitacions i 246 visites domiciliàries.

L'educadora social ha atès 53 usuaris amb un total de 295 intervencions i ha participat en més de 483 reunions de coordinació.

Com a l'equip específic d'intervenció infància i adolescència (EEIIA) s'ha atès un total de 381 xiquets, xiquetes i adolescents. Intervencions relacionades amb declaració de risc, mesura jurídica de protecció i situació de vulnerabilitat.

Quant a UPCCA, en l'àmbit escolar han participat un total de 4.393 alumnes i alumnes i s'han desenvolupat 130 accions que s'aconsegueixen pels 54 programes de Prevenció de Conductes Addictives i les 76 d'activitats preventives. I en l'àmbit familiar s'ha donat resposta a 124 persones amb un total de 350 intervencions i/o sessions.

En el Programa PRISMA, durant l'any passat, 139 persones van ser ateses, 47 persones usuàries i 92 familiars directes. Un programa que té ubicacions a La Pobla de Vallbona, Vilamarxant, Bétera i Riba-roja de Túria.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal