Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria avança en la Comissió de Treball de prospectors de la FP

La reunió s'emmarca dins dels objectius de la Mesa de Formació i Ocupació

Ahir 28 d'abril es va celebrar en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria una comissió de treball que va nàixer en la Mesa de Formació celebrada fa unes setmanes. En concret, es va aprofundir al costat dels prospectors de la FP Dual a la comarca sobre les possibilitats d'aquesta formació entre la joventut.

En la cita, en la qual va estar la directora del Departament de Promoció Econòmica i Ocupació, Chelo Herráez, i la AEDC i personal tècnic, van participar també prospectors de la zona, Manuel Clemente i Paco Tárrega; van disculpar la participació de Jacobo López i també va assistir Juan Durbá que és el prospector de la zona d'interior. En la comissió també va estar el director de l'IES la Regió muntanyenca, Josep Vialcanet, i la coordinadora d'FP del mateix IES, Mª Carmen González. Van aprofitar la cita per a informar que s'ha consolidat el cicle formatiu de Tècnic de Producció Agropecuària que és Dual i cicle de grau mitjà d'Atenció a persones en situació de dependència.

Es van abordar temes com el programa Erasmus+, la coordinació conjunta d'actuacions, la difusió de la FP, informació sobre els nous cicles formatius que s'implantaran en els IES de la comarca així com la possibilitat de coordinar accions de promoció de cursos. També es va parlar de facilitar tant a alumnes/as com a les famílies el suport que es dóna des de la Mancomunitat per a realitzar la tramitació online de la preinscripció a la FP. 

Entre altres assumptes, també es va indicar la necessitat de convocar una reunió entre els presents juntament amb les associacions d'empresaris per a realitzar difusió i informar les empreses sobre la formació dual.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon