Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat adjudica el contracte del servei d'Ajuda a domicili a la dependència

 La Mancomuntitat Camp de Túria ha adjudicat aquest matí el contracte del Servei d'Ajuda a domicili (SAD) de la Dependència. Un servei, que s'ha adjudicat fins a l'any 2023, que es presta gràcies a l'aposta de la Generalitat Valenciana i en concret de la Conselleria de Polítiques Inclusives per augmentar l'atenció a les persones amb dependència.

En definitiva, el servei pretén garantir a la ciutadania, de la zona bàsica de Camp de Túria, valorada i declarada en situació de dependència en qualsevol dels seus graus l'atenció de les seues necessitats bàsiques de la vida diària i incrementar la seua autonomia i permanència en domicili.

En concret, a Camp de Túria es podran acollir a aquest nou servei 9 municipis, que són: Gàtova, Olocau, Marines, Domenyo, Casinos, Loriguilla, Benissanó, Serra i Nàquera. Els nou municipis que integren els Serveis Socials de Base.

Un nou servei que es posa a la disposició de la ciutadania i que ajudarà a millorar la qualitat de vida de les persones residents a Camp de Túria. Segons el nivell de dependència reconegut, les persones tindran dret a més hores d'atenció en els seus domicilis.

Es recorda a la població, que tots aquests tràmits han d'iniciar-se en la Treballadora Social del seu propi municipi.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon