Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat adjudica el contracte del servei d'Ajuda a domicili a la dependència

 La Mancomuntitat Camp de Túria ha adjudicat aquest matí el contracte del Servei d'Ajuda a domicili (SAD) de la Dependència. Un servei, que s'ha adjudicat fins a l'any 2023, que es presta gràcies a l'aposta de la Generalitat Valenciana i en concret de la Conselleria de Polítiques Inclusives per augmentar l'atenció a les persones amb dependència.

En definitiva, el servei pretén garantir a la ciutadania, de la zona bàsica de Camp de Túria, valorada i declarada en situació de dependència en qualsevol dels seus graus l'atenció de les seues necessitats bàsiques de la vida diària i incrementar la seua autonomia i permanència en domicili.

En concret, a Camp de Túria es podran acollir a aquest nou servei 9 municipis, que són: Gàtova, Olocau, Marines, Domenyo, Casinos, Loriguilla, Benissanó, Serra i Nàquera. Els nou municipis que integren els Serveis Socials de Base.

Un nou servei que es posa a la disposició de la ciutadania i que ajudarà a millorar la qualitat de vida de les persones residents a Camp de Túria. Segons el nivell de dependència reconegut, les persones tindran dret a més hores d'atenció en els seus domicilis.

Es recorda a la població, que tots aquests tràmits han d'iniciar-se en la Treballadora Social del seu propi municipi.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :