Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 98% dels citats acudeixen al centre de vacunació de l'Eliana, on també van de Sant Antoni de Benaixeve

458 residents, 262 treballadors de residències i 1.500 majors de 75 anys de l'Eliana i Sant Antoni de Benaixeve han sigut ja inoculats.

La Zona Bàsica de Salut de l'Eliana ha informat que des de l'inici de la campanya de vacunació, que va arrancar el passat 27 de desembre s'han immunitzat ja 458 residents, 262 treballadors de residències i 1.500 veïns i veïnes majors de 75 anys de l'Eliana i San Antonio de Benagéber. A aquestes dades cal sumar treballadors essencials vacunats en mútues de treball i la població de 63 a 65 anys que ha sigut inoculada en el punt de vacunació massiva de Llíria. Aquestes xifres, juntament amb la del qual el 98% dels majors de 70 citats fins ara han acudit a la cita en el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA), confirmen que la vacunació contra la Covid-19 continua a bon ritme a l'Eliana.

Del 13 al 19 d'abril s'està vacunant a un total de 660 persones d'edats compreses entre 70 i 80 anys i es preveu que la quantitat de vials continuarà augmentant progressivament fins a arribar a l'objectiu de les 2.000 setmanals. La setmana vinent els sanitaris continuaran citant a la població de 73 i 74 anys, mentre que el punt de vacunació de Llíria probablement citarà als veïns i veïnes de l'Eliana i Sant Antoni de Benaixeve de 61 a 63 anys d'edat.

Els pacients de molt alt risc (trasplantats, pacients amb tractament substitutiu renal, immunodeprimits, entre altres), seran citats des de l'àrea de Preventiva de l'Hospital Arnau de Vilanova i hauran d'acudir a vacunar-se allí.

L'alcalde, Salva Torrent, acompanyat de l'edil de Sanitat, Concha Montaner, va visitar ahir dijous les instal·lacions de la EPA per a conéixer in situ el procés que s'està duent a terme en la localitat. “Tot està funcionant correctament, i tal com ens informen des del Centre de Salut, la població està molt encoratjada i les dades són molt positives”. “Esperem que la xifra d'immunitzats augmente en les pròximes setmanes i anime des d'ací a tots els elianers i elianeres a fer-ho quan els corresponga”, ha conclòs.
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :