Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera enceta una campanya de suport als agricultors i els hostalers locals "A Bétera, les nostres taronges"

  •  Gràcies a aquesta iniciativa, els veïns i veïnes que desdejunen o esmorzen en els locals hostalers podran gaudir d'un suc de taronja gratuït amb taronges de Km 0.
  •  En total el Consistori ha repartit 9.000kg de taronges entre els establiments adherits a la campanya.

 L'Ajuntament de Bétera a través de la regidoria d'Agricultura ha posat en marxa una campanya per a fomentar el consum d'un dels productes més típics del municipi, la taronja.

Des de de hui i fins a finalitzar existències, el Consistori repartirà un total de 9.000kg entre els establiments del municipi que oferisquen desdejunis i esmorzars perquè puguen servir un suc de taronja recentment espremut i gratuït entre els seus clients.

D'aquesta manera, l'Alcaldessa de Bétera i regidora d'Agricultura, Elia Verdevío, ha destacat que "continuem tendint la nostra mà, aportant el nostre granet d'arena, col·laborant i fent costat a un dels sectors més afectats per la crisi sanitària de la Covid-19, la nostra hostaleria. I al seu torn, fomentant en la ciutadania la importància que té consumir fruites i verdures dels nostres camps i dels nostres llauradors".

Baix el lema "A Bétera, les nostres taronges" es pretén recolzar tant als agricultors com als hostalers del municipi. L'objectiu que persegueix el Consistori se centra en conscienciar a la ciutadania dels beneficis del consum de productes frescos i saludables de la terra, i al seu torn, estar al costat dels nostres establiments d'hostaleria local.

A més, Elia Verdevío, també ha assenyalat que "sens dubte, volem animar als nostres veïns i veïnes a visitar i gaudir d'aquests establiments que han fet un gran esforç i sacrifici durant aquesta pandèmia per a mantindre els seus locals segurs i de confiança. Acudim amb responsabilitat als nostres bars, restaurants i cafeteries".

L'Alcaldessa de Bétera s'ha sumat a la iniciativa i ha acompanyat als operaris de l'Ajuntament en el repartiment de les taronges per a saludar personalment a alguns dels locals participants en aquesta iniciativa i així animar-los a continuar amb la immensa labor que estan duent a terme.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon