Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja repartix 114.000 euros en ajudes a clubs i esportistes locals


L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha destinat 114.000 euros en ajudes als clubs, entitats esportives i esportistes locals que han destacat en les seues diferents modalitats durant la temporada 2019-2020. D'aquests, 108.000 euros s'han repartit entre els clubs esportius del municipi i 5.079 euros a esportistes locals que han sumat importants èxits durant l'any 2019.

Malgrat l'actual situació de pandèmia en el qual les entitats esportives s'han vist afectades pel tancament de l'Estat d'Alarma i les restriccions del Consell a conseqüència de la Covid-19, el consistori ha mantingut les ajudes a fi de no perjudicar més el seu funcionament.

El consistori ha volgut secundar i millorar la pràctica esportiva dels clubs i entitats esportives, subvencionant els programes d'activitats esportives que han desenvolupat, referits a projectes d'iniciació esportiva, foment de la pràctica i competició esportiva. També s'inclouen les activitats recreatives, d'oci i d'esplai, com a campionats autonòmics i provincials, tornejos o carreres populars.

En els últims anys, les ajudes s'han incrementat un 20% a fi d'ajudar les entitats esportives a finançar la seua activitat així com als esportistes locals federats que competeixen a nivell autonòmic i nacional.

Les ajudes s'atorguen anualment per règim de concurrència competitiva i per a la seua concessió es valoren criteris com el foment de l'esport base, des de les categories inferiors fins a les juvenils, la paritat entre sexes existent en l'entitat esportiva o club, el nombre d'esportistes empadronats en Riba-roja de Túria que conformen el club, així com les despeses suportades durant la temporada esportiva a la qual es refereix la subvenció.

Així mateix s'ha tingut en compte la incorporació de tècnics esportius titulats adscrits que realitzen per al Club la pràctica de l'activitat esportiva corresponent.

Uns altres dels aspectes que destaquen en els criteris d'adjudicació de les ajudes són el programa esportiu, l'estructura organitzativa de funcionament, la metodologia utilitzada, l'historial esportiu, l'organització d'activitats, tornejos, esdeveniments, participació en les activitats, esdeveniments, reunions organitzats per l'Ajuntament.

Aquestes ajudes estan destinades a tots els clubs legalment constituïts i inscrits en el Registre d'Associacions i en el Registre d'Entitats esportives de la Comunitat Valenciana.

A través d'aquestes ajudes, el consistori pretén ajudar a sufragar les elevades despeses que tenen aquests esportistes federats per a continuar amb la seua carrera esportiva, dins o fora de la nostra Comunitat.

Tant els esportistes individuals com els clubs beneficiaris han de justificar amb documentació i factures totes les despeses contretes. Ara, l'Ajuntament estudiarà que s'eximisca a aquests esportistes de la taxa d'utilització de les instal·lacions esportives.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha destacat "l'enorme esforç i dedicació que realitzen tant els clubs locals com els esportistes d'elit, que dediquen gran part del seu temps a formar-se en diferents disciplines, i porten el nom de Riba-roja per tota la geografia. Estem orgullosos de la seua vàlua i la seua projecció de futur"- ha matisat

.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon